השף ארז קומורובסקי מבשל בביתו שבגליל מטעמים, וגם סיפורים על הקשר בין אוכל והחיים. מדי שבוע הוא מביא את הסיפור של מאכל אחד, וגם מפנק במתכונים
ועוד מתכונים עם עגבניות קיץ עסיסיות וטעימות
מרק עם טוויסט שיוציא אתכם חיש מהר מהבלוז
לגמרי כן. 2 מתכוני חובה של ארז קומרובסקי
קדירת בשר ומנגולד ותבשיל חומוס. גשם גשם, בוא
היה שווה לחכות: מאפה שמרים עם מנגולד וגבינה
וארז קומרובסקי מכין איתה ממולאים קטנטנים
פאי דקיק בגרסה ספרדית, המלא בעושר של טעמים
הנה שני מתכוני חצילים של ארז קומרובסקי להצלה
ההוכחה: קציצות הקישואים והכרישה של קומרובסקי
המחסור בחמאה מכעיס, אבל לא ימנע מאיתנו לאפות
ארז מצליח לעקוף את משבר החסה בשווקים
"לפני שבוע איבדתי סופסוף את בתולי הסולת שלי"
קבלו מתכון מנצח לממולאים, יחד עם כמה זכרונות
ארז קומרובסקי לומד על בשרו שילדים הם עם בררן
כל הטיפים לסטייק שהקצב נוהג לשמור לעצמו
חיטה ירוקה בטעם מעושן - כבר אפשר להשיג בסופר
ארז מסגיר את המתכון ללחם השאור האולטימטיבי