עוגת גבינה פירורים ללא אפייהחם לכם מדי בשביל לאפות בתנור? קבלו עוגת גבינה-פירורים מתוקה וקלילה שלא צריך לאפות, רק לשמור יממה במקרר
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
אני יודעת שיש המון אנשים שפחות אוהבים לאפות בקיץ, ובמיוחד בשבילם אני מגישה את המתכון הזה, לעוגת גבינה פירורים ללא אפייה. כמה דקות עבודה - ויש עוגה נהדרת וקרירה; רק חשוב להכין אותה יום מראש, כי היא דורשת התייצבות של 24 שעות במקרר. המצרכים :
אופן ההכנה:1 מרסקים את העוגיות במעבד מזון.
2 ממיסים את החמאה ומערבבים עם 300 גרם מהעוגיות המרוסקות.
3 מרפדים תבנית קפיץ 24 ס"מ קוטר בנייר אפייה, מעבירים את תערובת הפירורים והחמאה לתבנית ובעזרת כף משטיחים באופן שווה על כל תחתית התבנית. מכניסים למקרר עד לסיום הכנת תערובת הגבינה.
5 בעזרת מיקסר מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר, האינסטנט-פודינג ותמצית הווניל, עד לקבלת קצפת יציבה.
6 מערבבים את הגבינה הלבנה יחד עם השמנת החמוצה, ומערבבים עם הקצפת ווניל.
7 מעבירים את תערובת הגבינה לתבנית מעל בסיס העוגיות, ומחליקים בעזרת מרית.
8 מפזרים 200 גרם עוגיות וניל מרוסקות מעל, ומכניסים למקרר לפחות ל-24 שעות לפני ההגשה.
9 שומרים במקרר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> בשבוע שעבר הכנו עוגת תפוחים שקועים מרהיבה וקלה להכנה |