1 הבצק: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, אבקת הסוכר והמלח.
2 מוסיפים את החלב, הביצים והמים וממשיכים לערבב. מוסיפים את הקמח והשמרים ומערבבים קצרות עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ליממה.
3 מילוי הגבינה: מערבבים במטרפה את כל חומרי המילוי.
4 הרכבת העוגה: מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים. מרדדים כל חלק למלבן של 30X40 ס"מ.
5 חורצים לאורכו של המלבן משני הצדדים 10 חתכים לפחות, באורך 5 ס"מ, לכיוון המרכז (ראו תמונה).
חורצים קווים לאורך המלבן | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
6 מזלפים קרם גבינה באמצע המלבן, וסוגרים את הבצק מעל המילוי תוך הידוק הרצועות זו מעל זו משמאל לימין.
מזלפים את הקרם | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
סוגרים את הבצק מעל המילוי | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
7 מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים כשעה בטמפרטורת החדר.
לתבנית, ולהתפחה | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
8 מחממים תנור ל-160 מעלות. מברישים את העוגות בביצה ואופים כ-40 דקות.
עוד רגע הכל מוכן | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
* סטיילינג: ליאת אוטמזגין
>> בשבוע שעבר הכנו קראנץ אגוזים מופלאה