1 הבצק: שמים בקערת המערבל עם וו לישה את החמאה והסוכר, ומקציפים עד שמתקבל קרם. מוסיפים את השמנת המתוקה עם החלמונים בהדרגה ומקציפים לבלילה אחידה. מגררים את תוכן תרמיל הווניל (גרגרי הווניל) לקערה ומוסיפים את הקמח, מערבלים עד שנוצר בצק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומאחסנים במקרר 3-4 שעות.
2 מלית האגוזים: שמים בסיר את החלב, הסוכר והחמאה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הדבש ומערבבים. מוסיפים את האגוזים ופירורי הביסקוויטים, מערבבים ומכבים את להבת הכיריים. מעבירים לקערה, מכסים ומאחסנים בקירור עד שהמלית מתקררת ומתייצבת.
3 הרידוד: מקמחים קלות משטח עבודה. מוציאים את הבצק מהמקרר, מסירים את הניילון הנצמד ומניחים על המשטח. מרדדים לעלה בעובי 3 מ"מ. קורצים ממנו עיגולים בקוטר 4 ס"מ (או בקוטר שרוצים). מזליפים למרכז כל עיגול בצק מהמלית, בכמות שלא תגלוש לשפת העיגול, ומהדקים את שולי הבצק באצבעות כלפי מעלה, ליצירת צורת אוזן המן.
4 מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומניחים בה את אוזני ההמן.
5 אופים כ-12 דקות, עד הזהבה קלה.
6 מצננים, זורים אבקת סוכר ומגישים (או מאחסנים בקופסא אטומה).
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>>> כל המתכונים לאוזני המן