במטבח, לכל כישלון קטן יש סיבה, ולהרבה מהכשלונות גם יש פתרון. זה מלוח מדי, זה שמן מדי, זה סתם גושי. לפני שאתם מרימים ידיים - הנה כמה מהמצוקות היותר שכיחות של הבשלן החובב, והדרכים לצאת מהן בשלום
מה עושים כשבמקום קרם מקבלים גוש?
מה עושים כשהתבשיל טובע בשמן?
תתפלאו, אבל הרבה אנשים לא יודעים להפוך חביתה
יש מה לעשות גם אם החלבונים נשברו
מה לעשות כשעוגיות נאפות למוות?
שיעור לחיים: איך מתקנים מיונז שנשבר?
מה לעשות כשהבצק הפריך תופס עליכם תחת
חטאתם בהמלחת יתר? יש מה לעשות