האתגר: עוגיות.
המכשול: אולי זה בגלל מתכון לא מוצלח ואולי בגלל חוסר היכולת שלכם להעריך זמנים, אבל התוצאה היא אחת – עוגיות יבשות ברמה שלא הייתה מביישת שום אבן או חלוק נחל. אז לפני שאתם מקריבים איזה שן או שתיים על מזבח העוגייה הקלוקלת, תשמעו מה אתם יכולים לעשות.
ההצלה: הפתרון הבא נשמע קצת ביזארי, אבל הוא עובד (ובכל מקרה, זה לא שיש לכם מה להפסיד): הכניסו את העוגיות לשקית ניילון גדולה עם פרוסת לחם טרי, סגרו את השקית והניחו למשך לילה. במשך הלילה הלחות של הלחם תיספג בעוגיות, ובבוקר הן כבר יילכו נהדר עם הקפה. בדוק.
אם הנפגעת שלכם היא עוגה, חצו אותה לרוחב והזליפו עליה קפה, ברנדי, ליקר או סירופ ממותק קלות, שיוסיפו לה לחות. להכנת סירופ בסיסי: מרתיחים 2 כוסות מים, ממיסים בהם 4 כפות סוכר ומוסיפים מיץ פרי שמשתלב טוב עם טעמי העוגה.