1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, ובינתיים מכינים את הירקות: חותכים את הגזר לרצועות דקות ואת הקישואים לרבעים. חולטים את הברוקולי כמה דקות במים רותחים.
2 מחממים בסיר שטוח ורחב מעט שמן זית עם כמה עלי בזיליקום. כשהשמן חם מוציאים את עלי הבזיליקום ומכניסים את כל הירקות.
3 מערבבים את הירקות עד שהם מתרככים ומקבלים מעט צריבות יפות. כשהם מוכנים סוחטים את הלימון ומערבבים היטב.
4 מתבלים את הירקות בפלפל שחור ומלח, מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב.
>> בקרו בבלוג של טל סורסקי - מה יש לאכול
>> או בעמוד הפייסבוק