המצרכים (2 מנות):
1 נתח של אוסובוקו עגל
4 שיני שום שלמות
3 פלפלים אדומים (או גמבות) חתוכים לרצועות
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כוס יין אדום
מלח ופלפל
חצי כפית הל
קורט אגוז מוסקט
מעט שמן זית, לטיגון
>> רגע, מה זה בכלל אוסובוקו? חינאווי מסביר
אופן ההכנה:
1. מחממים מעט שמן זית במחבת. סוגרים את האוסובוקו היטב משני הצדדים ומוציאים.
2. מטגנים את שיני השום, מוסיפים את רצועות הפלפלים וממשיכים לטגן ביחד כ-10 דקות.
3. מוסיפים את הפפריקה, מערבבים וסוגרים את הסיר לעוד 7-8 דקות.
4. מחזירים למחבת את האוסובוקו.
5. יוצקים את היין, מוסיפים את שאר התבלינים ומבשלים בין שעה וחצי לשעתיים, עד שהבשר רך. אם נגמרים הנוזלים אפשר להוסיף עוד חצי כוס מים.
>> ולקינוח: עוגיות שוקולד ענקיות
>> האופציה הבריאה: סלט אטריות אורז עם אצות וברוקולי