המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את הפפריקות (בנדיבות), רוטב הסויה, המלח והפלפל. 2 מכניסים את הבשר לקערה ומושחים אותו היטב בתערובת. ![]() 3 מטגנים את הבצל אותו עד להזהבה, מוסיפים את נתח הבשר ומטגנים מכל הכיוונים, לסגירה (אם הנתח גדול מדי, אפשר לחתוך אותו לשניים). 4 מוסיפים לסיר את העגבניות, רסק העגבניות והגזר ומערבבים. מוסיפים גם את משרה הסויה, מערבבים וטועמים. בשלב הזה אפשר לתקן את התיבול, אם רוצים. 5 מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר ועוד חצי מגובה הבשר (4 כוסות או יותר). 6 סוגרים את המכסה ומבשלים בסיר לחץ כשעה וחצי, או בסיר רגיל כ-3 שעות. 7 כשהבשר מוכן מעבירים אותו לקירור ללילה, ולמחרת פורסים. 8 לפני ההגשה מחממים את הרוטב, ואם הוא לא מספיק סמיך נותנים לו לעבור צמצום. 9 טוחנים את הרוטב ומגישים עם פרוסות הצלי. ![]()
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |