תבשיל עדשים וירקות מהירסוף השבוע החמים הוא הזדמנות מושלמת להכין את התבשיל הזה של עדשים וירקות שורש. הוא מוכן תוך פחות משעה, לא כבד מדי, אבל לא קליל מדי והכי טוב זה לאכול אותו בטמפרטורת החדר
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 יוצקים לסיר עמוק את השמן, ומטגנים את כל ירקות השורש. מוסיפים את העדשים והיין הלבד ומכסים במים. מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים כ-25 דקות על אש נמוכה, מכוסה. 2 מגישים את התבשיל בטמפרטורת החדר עם טחינה או יוגורט עזים.
>> בשבוע שעבר הכנו מקלובה מטורפת של נוף>> איך הכריכים החדשים של מאיר אדוני וסונול? |