המצרכים :לבצק (2 תבניות אינגליש קייק באורך 30 ס"מ):
למלית הגבינה והדובדבנים:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מכינים את בצק השמרים: בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, השמרים, החמאה, הסוכר, הביצים, השמנת החמוצה, המלח ותמצית הווניל, ולשים במשך 10-12 דקות עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק. 2 מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים ומעבירים ללילה במקרר (הבצק לא תופח הרבה וזה בסדר). 3 מכינים את מלית הגבינה והדובדבנים: מערבבים בקערה את הגבינה, הסוכר, הביצים, האינסטנט פודינג והקורנפלור עד לקבלת תערובת אחידה. 4 מרכיבים את העוגה: על משטח מקומח מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. 5 מרדדים כל חלק למלבן בעובי חצי ס"מ ומורחים מחצית מכמות המלית. מפזרים דובדבנים מגולענים ומגלגלים לרולדה הדוקה. 6 חוצים את הרולדה לאורכה ויוצרים צורת בורג בין 2 החלקים. מניחים בתבנית משומנת וחוזרים על הפעולה עם החלק השני של הבצק ויתרת המלית. 7 מכסים את העוגות ומתפיחים במקום חמים עד שהן כמעט מכפילות את נפחן. 8 מחממים תנור ל-170 מעלות. 9 מברישים את העוגות התפוחות בביצה ואופים במשך 30-40 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות ויציבות. 10 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |