המצרכים (40 מנות):
אופן ההכנה:1 טוחנים את האפונה עם בצל, שום, פלפל חריף, ג׳ינג׳ר, כוסברה ופטרוזיליה במטחנת בשר או מעבד מזון. 2 מעבירים לקערה ומוסיפים את יתר המרכיבים. מערבבים היטב. 3 מחממים את השמן במחבת עמוקה או סיר שמתאים לטיגון. 4 יוצרים מהתערובת קציצות פחוסות בעזרת ידיים רטובות או משומנות. 5 מטגנים 2 דקות, הופכים ומטגנים עוד דקה, עד שהקציצות זהובות ומבושלות גם בחלקן הפנימי. מגישים חם עם טחינה או יוגורט לטבילה או בתוך פיתה עם סלט.
|