אורז ירוק בשקית קוקיאורז ירוק בוכרי הוא אחד המאכלים היותר חביבים עלינו, ועכשיו, משגילינו שאפשר להכין אותו בשקית קוקי - רק דוחפים את כל המרכיבים פנימה, סוגרים ומבשלים! - נראה שאנחנו הולכים לאמץ אותו חזק
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 04/11/19 07:06
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל המצרכים בקערה. 2 מעבירים לשקית קוקי, מהדקים היטב, מוציאים את כל האוויר וקושרים הרמטית (לא מחוררים את השקית!). קושרים את שקית הקוקי היטב | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל3 מבשלים בתוך סיר מים על להבה בינונית כשעתיים. רצוי להפוך את השקית מדי פעם. 4 מוצאים מהשקית ומגישים חם. כמה הערות, בעקבות שאלת הגולשים: - כמות המים בשקית מספיקה. - הבישול נעשה בסיר חצי מכוסה, ואם רואים שהרבה מים התאדו פשוט מוסיפים עוד מים רותחים. - אפשר להכניס את השקית למים שכבר רתחו או להרתיח אותם עם השקית כבר בפנים. אורז בשקית קוקי - מוכן | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |