סלט קוסקוס מלא עם ירקות ועשבי תיבולמתכון לסלט שמשתלב נהדר בארוחה בשרית, או מתפקד כעיקרית צמחונית בפני עצמה
תמי סירקיס אקרמן
| יופי של יום
| פורסם 08/09/09 11:35
|
המצרכים (7 מנות):
אופן ההכנה:1 מכינים את הקוסקוס לפי הוראות ההכנה על האריזה. בוחשים פנימה כמה כפות משמן הזית. מקררים לפחות טמפרטורת החדר. מעבירים לקערת סלט גדולה. 2. מוסיפים לקערה את כל יתר החומרים. מערבבים הכל יחד טועמים ומתקנים את התיבול במלח ובפלפל לפי הטעם. 3. יש לשמור את הסלט בקירור עד להגשה אבל מומלץ להגישו תוך כמה שעות ממועד ההכנה, אחרת הוא מאבד מצבעו וטעמו. לארוחה בשרית מלאה ומשובחת הכינו גם שוקיים ברוטב חמסה-חמסה, ירקות צלויים בתנור ברוטב דבש אסיאתי וסלט כדורי מלון ביין לבן. |