תבשיל פסטה עם תפוחי אדמה ונקניקיות
החומרים (5 מנות):
1 חבילה פסטה, רצוי מסולסלת
1בצל
2 תפוחי אדמה בינוניים
2-3 נקניקיות
1 רסק עגבניות בינוני
3 שיני שום כתושות
פפריקה
מלח
פלפל לבן
מעט כמון
מעט שמן, לטיגון
אופן ההכנה:
1. קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן.
2. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות קטנות קטנות ומוסיפים לבצל. ממשיכים לטגן תוך ערבוב.
3. פורסים את הנקניקיות ומוסיפים לסיר. מוסיפים גם את השום ומערבבים.
4. מערבבים את רסק העגבניות בכוס מים טוב טוב עם התבלינים, ומוסיפים לסיר.
5. מבשלים דקה, ומוסיפים מים רותחים עד לכיסוי. מערבבים, ומוודאים שתפוחי האדמה רכים. אם לא - ממשיכים לבשל עד שהם מתרככים.
6. מוסיפים את הפסטה ומבשלים תוך ערבוב עד שהיא מתרככת. מוסיפים מים רותחים, אם צריך.
7. מגישים חם.
>> לגרסת ההדפסה של המתכון: פסטה עם תפוחי אדמה ונקניקיות