פרגיות במרינדה הכי טעימה בעולםפרגיות במחבת יכולות להיות הנאה צרופה, עסיסית ועשירה בטעמים שמתפוצצים בפה בשמחה, או לחלופין מופת של יבשושיות עצובה ותפלה. עם המתכון הזה תמיד תמיד תישארו בצד הטוב של המתרס![]()
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
|
המצרכים :
למרינדה:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה גדולה את מרכיבי המרינדה. 2 מוסיפים את הפרגיות ומשרים כחצי שעה (או עד לילה) במקרר. 3 מחממים היטב מחבת על אש גבוהה. צולים את הפרגיות עם המרינדה (ללא כיסוי) בערך 2-3 דקות מכל צד, עד שהן שחומות ומקורמלות מבחוץ ומוכנות מבפנים. 4 מפזרים בצל ירוק ומגישים מיד. ![]() >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |