1חותכים את הפלפלים, הפטריות, הקישוא, הבצל והבצל ירוק לרצועות דקות.
2שמים את חזה העוף בקערה עם מיץ הליים ומשרים בצד למשך 15-20 דקות.
3מחממים במחבת על חום גבוה 2 כפות שמן שומשום.
4 מוסיפים למחבת את הבצל עד לריכוך.
5 מוסיפים את הפלפלים ואת הקישואים. אחר כך מוסיפים את הפטריות ואת הבצל ירוק. משאירים על האש למשך 8-12 דקות.
6מסננים את חזה העוף (לא שוטפים!) ומכניסים אותו למחבת יחד עם הירקות. מוסיפים חצי מכמות רוטב הסויה.
7מחממים מים בסיר עד לרתיחה. מוסיפים למים חצי כפית שמן שומשום ומכניסים לסיר את הנודלס.
8כשהנודלס מוכנים מסננים ומוסיפים למחבת עם הירקות. מוסיפים את שאר רוטב הסויה ומקפיצים.
9כשהנודלס ספגו את רוטב הסויה מורידים את המחבת מהאש ומגישים מייד. מומלץ לפזר שומשום מעל.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!