פסטייה עם פרגיתשכבות עלי סיגר במילוי פרגית וקינמון בציפוי של סירופ סוכר. מעדן מרוקאי משודרג![]()
צילום: דניאל בר און
|
המצרכים :
לזרייה:
אופן ההכנה:1 המילוי: מטגנים את הבצל עד השחמה. מוסיפים את הפרגית, וכשהיא מקבלת גוון זהוב מוסיפים את התבלינים, הפטרוזיליה והשקדים הטחונים. לבסוף מוסיפים את הביצים הקשות. 2 מכינים את הפסטייה: משמנים מחבת מעט עמוקה בשמן זית ומרפדים אותה מסביב בעלי סיגר. מניחים את המילוי בפנים ומניחים עוד עלה סיגר מלמעלה, כך שיסגור את המילוי. 3 מטגנים היטב, הופכים ומטגנים גם מהצד השני. מכניסים לתנור על נייר אפיה לכ-20 דקות. הפסטייה מוכנה כשהיא מקבלת צבע זהוב עד חום. זורים אבקת סוכר וקינמון. 4 מגישים עם סירופ סוכר (מים וסוכר ביחס של 1:1, שבושלו כמה דקות יחד). *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |