לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 מקמחים את השוקיים ומטגנים בסיר מכל הצדדים עד להשחמה.
2 מוסיפים את הגזר, השום, הארטישוק, המים ומיץ הלימון ומבשלים כ-20 דקות.
3 מוסיפים כוסברה, תרד, מנגולד ואפונה, מתבלים ומבשלים עוד 15 דקות.
4 מכניסים את חומרי הממרח למעבד מזון ומערבלים עד לקבלת מרקם חלק.
5 מטפטפים על פרוסת בגט מעט שמן זית וקולים בתנור עד להזהבה. מורחים את הממרח על הבגט הקלוי, ומגישים לצד תבשיל העוף.
פתח הכל סגור הכל