אוכל
שף אבי קונפורטי

אבי קונפורטי ידוע כאב הרוחני, כשף וכבעלים של כמה מההצלחות הבולטות של שוק המסעדות בארץ. קונפרוטי החל את דרכו בלימודי מנהל בתי מלון באוניברסיטת נוואדה שבלאס וגאס. מאוחר יותר חזר לארץ ונפנה לפרויקט הראשון שלו, מסעדת "צ'ימיצ'אנגה", שמתמחה במטבח סנטה-פה. הפרויקט הבא היה "זוזוברה", שהוא בר אטריות אסייתי. הפרויקט השלישי היה "מוזס", מטבח אמריקאי עדכני, שהפך בינתיים לרשת. הפרויקט הרביעי, והאחרון בינתיים, של קונפרוטי היה "צפרה", שמבוסס על המטבח האסייתי. בכל הפרויקטים שלו הצליח קונפרוטי להפוך את מטבח השף לנגיש, אישי ובעל חותם קולינארי ברור.