1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
>> מתכונים לשבועות
2 מכינים את הקרמבל: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד את כל החומרים עד לקבלת תערובת פירורית. מקררים עד לשימוש.
3 מכינים את העוגה: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים במהירות בינונית-גבוהה את החמאה, הדבש והסוכר למשך 2 דקות. מוסיפים את הביצים בהדרגה וממשיכים להקציף למשך 2-3 דקות נוספות עד לקבלת תערובת אחידה.
4 מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ולבסוף את הגבינה הרכה.
5 יוצקים לתבנית מחצית מתערובת העוגה, מורחים מן המלית שכבה אחידה וממשיכים למלא ביתרת התערובת. מיישרים ומפזרים את הקרמבל.
6 אם בחרתם בתבניות אינגליש קייק אופים למשך 45-50 דקות (עד שקיסם יוצא עם מעט פירורים לחים עליו). אם בחרתם בתבנית בקוטר 24 אופים למשך כשעה (עד שהקיסם יוצא עם מעט פירורים לחים עליו).
7 לאחר האפייה מומלץ לפדר באבקת סוכר.
* להכנת עוגת גבינה בחושה חשוב להשתמש בגבינה רכה 5% ולא גבינה קשה 5%.
* ניתן להחליף את מלית הדובדבנים במלית אוכמניות.