קוביות עוגת גבינה בציפוי שוקולדחג השבועות מזמן לנו המון אופציות נהדרות לקינוחים, אבל את הקינוח הזה אנחנו אוהבים במיוחד - נשנוש קטן, מתוק וממכר כמו גרעינים, ואם בא לכם למתן את השחיתות, תוכלו לבחור בשוקולד מריר. אבל למה לכם בעצם?
ענבל לביא
| mako אוכל
| פורסם 05/06/16 10:53
צילום: ענבל לביא, mako אוכל
|
המצרכים (36 מנות):לתחתית:
למלית גבינה והשוקולד הלבן:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-160 מעלות. 2 מערבבים את פירורי הביסקוויט והחמאה המומסת, ומהדקים לתחתית תבנית מרובעת (20 ס"מ) בעזרת כף. 3 מכינים את המלית: ממיסים בבן מארי או במיקרוגל את השוקולד לבן. 4 מערבבים בקערה בינונית את גבינת השמנת, הסוכר ותמצית הווניל. מוסיפים את הביצים ומערבבים. 5 מוסיפים את השוקולד הלבן המומס, ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה. 6 יוצקים את הבלילה על תחתית הפירורים ואופים 35 עד 40 דקות, עד שהתערובת יציבה למראה בדפנות, אך עדיין רוטטת במרכז. מוציאים מיד את העוגה מהתנור כדי שתאבד גובה, מצננים בטמפרטורת החדר ומעבירים לקירור לשעתיים-שלוש עד להתייצבות. 7 מיישרים את דופנות העוגה ופורסים לקוביות של 3 ס"מ. מסדרים על תבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה. 8ממיסים בבן מארי או במיקרוגל את שוקולד החלב, מוסיפים שמן ומערבבים. 9 טובלים את קוביות הגבינה בשוקולד עד לציפוי מוחלט, מנערים קלות להסרת ציפוי עודף, מסדרים על התבנית ושומרים בקירור. *הקוביות יישמרו בקירור בקופסה אטומה עד שבוע ימים. לבלוג של ענבל – פיית העוגיות |