פאי רועיםשכבות אפויות של בשר טחון מעולה ופירה תפוחי אדמה
צילום: סברו זה לא רק פיצה
|
המצרכים (10 מנות):
לפירה
אופן ההכנה:1 פאי רועים: מאדים במעט שמן בצל וגזר עד לריכוך הגזר. מוסיפים בשר טחון ומתבלים. מערבבים ומפוררים בעזרת מזלג עד שהבשר משנה את צבעו לאפרפר. מוסיפים פטרוזיליה (מי שאוהב), טועמים ומתקנים תיבול. 2 מוערכים לפירה חלק את תפוחי האדמה עם השמן והתבלינים. 3 מחממים תנור ל-190 מעלות. 4 משטחים בתבנית את שכבת הבשר ומעליה משטחים את שכבת הפירה בצורה אחידה. 5 אופים כ- 35 דקות עד שהפירה מזהיב קלות מלמעלה. 6 מגישים מייד. |