לראשונה בארה"ב: עורך לענייני ברביקיו
דניאל ווהן יהיה עיתונאי המנגל הראשון במשרה מלאה, לאחר שהמגזין "טקסס מאנת'לי" שכר את שירותיו. ווהן, בן 35 מדאלאס, מעיד על עצמו שאכל 600 מנות ברביקיו בשש השנים האחרונות
מערכת העולם עכשיו | העולם עכשיו
| פורסם
24/03/13 12:59:06
הירחון "טקסס מאנת'לי" (Texas Monthly) הפך לעיתון הראשון בארצות הברית שמינה עורך לענייני בשר על האש, ברביקיו. דניאל ווהן, בן 35 מדאלאס, יהיה העיתונאי היחיד באמריקה שיכתוב במשרה מלאה על צליית בשר במנגל, תחביב לאומי שצובר תאוצה בארצות הברית כולה ובטקסס בפרט.