העולם עכשיו עם אירועים ודיווחים מהעולם | mako

בעולם

העולם עכשיו
העולם עכשיו

"מהחרא יצא זהב" מסכם המסעדן סמי בוזגלו, בראיון ראשון לתכנית "העולם הלילה"

סמי בוזגלו, המסעדן הישראלי, שהפך בזכות ריב מתוקשר עם גורדון רמזי לתואר המפוקפק "המסעדן הכושל המפורסם בעולם", מדבר בראיון ראשון עם יעקב אילון בתכנית "העולם הלילה". "השתמשתי בו וזרקתי אותו" אומר בוזגלו על השף המפורסם גורדון רמזי. "יש לי הצעות מכמה תכניות ריאלטי, מקווה שבקרוב ארוויח מיליונים"

מערכת העולם עכשיו | העולם עכשיו | פורסם 05/02/15 22:43 

סמי בוזגלו, בעלי מסעדת Amy's Baking Company Bakery Boutique & Bistro בסקוטסדייל, אריזונה, שהפך בין ליל לכוכב הריאלטי החדש בארצות הברית מגיב בראיון מיוחד לתכנית "העולם הלילה עם יעקב אילון" לביקורות שנשמעו נגדו בעקבות הופעתו בתכנית, "מטבחי הגיהינום" של השף המפורסם גורדון רמזי. "יש כלפינו שנאת חינם, ולא ציפינו לזה. אני סיפקתי לאנשים 'שואו' ובתמורה מגיבים אלינו בעוינות, אך אני נותן להם לומר מה שהם רוצים." אמר בוזגלו, והגיב להחלטתו של רמזי לוותר מלעזור למסעדה, לראשונה בתולדות הסדרה המשודרת כבר שש עונות בארה"ב. "כל מי שאוהב את התוכנית של גורדון רמזי לא אהב את זה שהפסקתי את התוכנית באמצע. הוא התייחס אליי בצורה לא נעימה, ולכן החלטתי שאני לא ממשיך בתוכנית. השתמשתי בו וזרקתי אותו, זה מה שאני יכול לומר."

בוזגלו שתועד במצלמת הטלוויזיה מגדף ומסלק לקוחות ממפתן המסעדה שלו באריזונה, מאשים את הפקת התכנית "מטבחי הגיהינום" בשתילת הלקוחות המתפרעים, "אני לא נולדתי פראייר ולא אמות פראייר, אף אחד לא יכול לעשות באלגן במסעדה שלי ואני אתן לו להישאר בה. הלקוחות שנכנסו למסעדה הם אנשים מטעם ההפקה, הם הגיעו במיוחד כדי לעשות לי באלגן. ברגע שהם נכנסו למסעדה אני הגבתי לזה, נוצר 'שואו' והעולם אהב את זה."

בקשר לטענות כי הוא אינו מעניק לעובדיו את מלוא השכר המגיע להם הגיב בוזגלו ואמר, "אני עובד הכי קשה במסעדה, ואחריי אשתי שנמצאת במטבח. העובדים שלי אינם מלצרים, הם 'פיקולוז', ובמקום שיקבלו 4 דולר לשעה ויתחלקו בטיפים אני סיכמתי איתם שיקבלו בין 8 ל-14 דולר לשעה, בין אם המסעדה ריקה או מלאה. הם הסכימו, וקיבלו את הכסף המגיע להם, אין כאן גנבה."

בוזגלו נהנה מההד התקשורתי בעניינו ומקווה כי בקרוב יצליח למנף את ההצלחה לכסף. "ברוך השם המסעדה קיבלה שם טוב, מגיעים אליי אנשים מכל העולם כדי לצלם את המקום ואת העוגות של אשתי, לדעתי העבודה במסעדה רק תגדל. יש לי מספר הצעות מכמה תכניות ריאלטי שונות, ואיך אומרים 'מהחרא יצא זהב'. אני מקווה שבקרוב ארוויח מיליונים ואחזור איתם לארץ".

ותקבלו את כל הסיפורים ישירות לפייסבוק שלכם