בימים האחרונים עלה דיון סוער סביב הסרטון השנוי במחלוקת שהעלתה ליהיא גרינר לרשת, בו היא מתייחסת לנושא של גננות שמתעללות בתינוקות וילדים, בסרטון גרינר משתפת כי במידה והייתה פוגשת במצב שגננת או מטפלת הייתה פוגעת באחד מילדיה, היא הייתה לוקחת את האחריות לידיים שלה, מאבדת את העשתונות ובמילותיה - מפוצצת אותה במכות. חברות הפאנל של התוכנית "מדברות על זה" העלו לדיון את תגובתה של ליהיא לנושא הרגיש ואת הצורך האינטואיטיבי לקחת את החוק לידיים בנושאים כאלה, מה שהוביל את מעיין אדם לשתף בסיפור מפתיע.
"אני אתן לכן דוגמא מזעזעת ואני אגיד לכן את האמת הלא פוליטיקלי קורקט שלי בהקשר הזה", פותחת אדם ומשתפת, "חברה מאוד טובה שלי, הייתה קורבן לסם אונס. היא נאנסה באכזריות והיא הבינה כשהתעוררה שאין לה כבר מה לעשות כי אין בגוף שלה ממצאים. אותו אדם ימשיך ויעשה את זה למישהי אחרת והיא לא יכלה לחיות עם עצמה". אבל לא כאן הסיפור נגמר, אדם ממשיכה ומשתפת: "היא שכרה אנשים שיכו אותו. בשביל הנשמה שלה, בשביל להרגיש שהיא לא היחידה שעברה את זה, את הדימום הזה".
אדם חושפת איך היא מרגישה עם הבחירה שעשתה חברתה ומסבירה: "מצד אחד אני אמורה לשבת כאן כמישהי שנמצאת על המסך ולהגיד את הדבר הנכון, שאסור לקחת את החוק לידיים. ומצד שני, אני קצת מרגישה שזה פייר". חברת הכנסת לשעבר קרן ברק פנתה לאדם ושאלה אותה "איך זה ימנע ממנו להמשיך?", אדם השיבה לה כי "זה לא ימנע ממנו להמשיך כמו שאם ליהיא תרביץ לגננת, הגננת לא תהיה חמודה מעכשיו. אבל זה לא עונש, מדובר בנקמה".
מיכל רוזין חברת הכנסת לשעבר, שעובדת באופן שוטף עם נפגעי ונפגעות תקיפה מינית ואף חוקקה חוקים רבים בנושא בתקופתה בכנסת הסבירה כי, "לעומת המקרה הזה שהוא די ייחודי, רוב נפגעות ונפגעי התקיפה המינית, בדרך כלל לא רוצים נקמה. הם רוצים הכרה, שהמערכת תכיר במה שהם עברו ובעוול שנעשה להם. המקרים האלו הם מאוד קיצוניים ואם כולנו ניקח את החוק לידיים, בסופו של דבר זה ייצור לא רק אנרכיה אלא מצב שבו אף אחד לא מוגן, כי מישהו יכול להחליט שאת עשית לו עוול ולהרביץ לך".