אחרי 12 שנים של זוגיות, החליטו המעצב עידן נויברג וליהי ברבי, מנהלת יחסי הציבור של מלון דניאל ושיזן ספא בהרצליה, להתמסד. "החלטנו לעשות אירוע במקום שאנחנו אוהבים, עם אוכל שאנחנו אוהבים ועם האנשים שאנחנו הכי אוהבים", מסביר עידן, וליהי מוסיפה: "את המקום, המטבח של רמה, בחרנו עוד כשהתגוררנו בירושלים, בזמן שעידן למד בבצלאל. התחברנו מאוד לעיר, והחלטנו להזמין את האורחים שלנו לחגוג איתנו בהרי ירושלים, למרות שכבר כמה חודשים לפני החתונה עברנו להרצליה".
כראוי לחתונת שישי בצהריים בחיק הטבע, מילת המפתח הייתה קלילות. "התחתנו יום לפני שבועות, ומזג האוויר היה מושלם, אחרי שבוע של שרב כבד. האורחים התאימו את לבושם לאירוע והתפריט היה מבוסס על אוכל צמחוני ודגים טריים מכיוון ששנינו לא אוכלים בשר. בין היתר הוגשו 'חומוס' סלק, מרק כרובית עם ענבים מקורמלים, מאפים טריים מהטאבון, ריזוטו שמנת וסלק ודג מוסר ענק - והכל התנהל ברוגע ובנינוחות, בדיוק כמו שחלמנו", אומר עידן.