את החתונה שלה באוקטובר סיימה מור לתכנן כמעט תשעה חודשים לפני התאריך המיועד. היא ובן זוגה התארסו בנובמבר של 2019, ובתחילת ינואר 2020 כבר כל הפרטים היו סגורים. הייתה רשימה עם 400 אורחים, סגירה עם גן האירועים כוכב הים בקיסריה ואפילו נהג ההסעות כבר שוריין לטובת האירוע. הסיבה: מור סטודנטית למשפטים ורצתה לוודא שההכנות לחתונה לא יפריעו לה במהלך הלימודים לבחינות הלשכה.
לבחינות הלשכה מור זכתה לגשת בראש שקט, כי רק בסגר השני במהלך ספטמבר הבינו היא ושמואל שאת החתונה בכוכב הים כבר לא יוכלו לקיים ויאלצו לתכנן חתונה קטנה ומותאמת למגבלות הקורונה. הם החליטו שלא משנה מה, הם יתחתנו בתאריך המקורי - ויצאו לחיפושים אחרי לוקיישן חליפי. לבסוף מצאו שטח במרכז הארץ שהתאים בדיוק למה שחיפשו, צמצמו את כמות האורחים לפי המותר בהנחיות והודיעו לספקים שהחתונה ממשיכה כמתוכנן.
את שמלת הכלה הראשונה שלה מצאה מור בסטודיו של המעצבת דנה הראל. בגלל שבחרה שמלה קלאסית עם שובל, מור בחרה לעצב שמלה שניה קצרה בסטודיו שי רוזנשטוק. מור כל כך אהבה את השמלה השניה, שבצעד מקורי החליטה בבוקר החתונה לצאת איתה לסשן צילומים על גג הדירה של שמואל ושלה (אותו מקום בו הציע לה נישואים). היא מספרת שהיה לה חשוב שתישאר לה מזכרת מהשמלה השניה, ולכן בחרה להצטלם בה גם באור יום לפני שהחליפה לשמלת הכלה הרשמית שלה.
אחד האתגרים הכי משמעותיים בתכנון החתונה בלוקיישן חדש בשטח היה נושא הקייטרינג. בגלל מגבלות הקורונה, לא הייתה אפשרות לעשות טעימות אצל אף חברה, כך שהשניים היו בעצם צריכים לבחור קייטרינג רק על סמך המלצות ותחושת בטן.
הם יצרו קשר עם חברת קייטרינג בשם ארטישוק והמענה שקיבלו עשה עליהם רושם מאוד חיובי. מור מספרת שבדיעבד, מדובר באחת הבחירות הכי טובות שעשו באירוע ושעד עכשיו הם לא מפסיקים לקבל מחמאות על האוכל.
כששאלנו את מור אם שמחה שבחרה להתחתן עכשיו ולא לדחות את החתונה ענתה: "אני באופן אישי ממליצה לא לדחות את החתונה. בעיניי הכי נכון לחיות את הרגע בזרימה עם מה שיש, גם בתקופה מאתגרת זו. למרות שהחתונה המקורית הייתה כבר מתוכננת עד הפרט הכי קטן, החתונה שהייתה לנו בסוף עלתה על כל דימיון והרבה מעבר למה שציפינו! לגמרי חתונת החלומות".