בזמן האחרון יש תחושה שהן בכל מקום: בפודקאסט המצליח "הכל דפוק", בסרטונים בטיקטוק, בפאנל ב"גלית ואילנית" - וכעת גם באולפן של "ארץ נהדרת". אלי סטין ועינת הולנד זוכות לחיקוי בתוכנית וכמובן שהן מגיעות עם המיקרופונים והאוזניות (פרק חדש הערב, אחרי החדשות, ערוץ 12).
מעבר לדנימיקה בין השתיים, רבים מהמאזינות ומהמאזינים פשוט נהנים מהעובדה הפשוטה שעל כל דבר יש לאלי (שני כהן) ולעינת (גיה באר גורביץ') מה להגיד. "יש לך תוכניות ליום האהבה?", עינת שואלת ורק מחממת את חברתה: "מה זה תוכניות ליום האהבה? מי אמר שחייבים שתהיה לי תוכנית? אם בא לי תוכנית עם חברות שלי? מקסימום מאפרה לראש ביום האהבה". השתיים נקרעו מצחוק ועינת סיכמה: "אני באה מהאהבה. ההורים שלי עשו אותי מאהבה".
בריאיון למגזין סוף השבוע של mako התייחסה הולנד לסוד הקסם בשיתוף הפעולה עם סטין בפודקאסט. "אנחנו לא מפחדות להיכנס למקומות לא נוחים, אבל מי שמקשיב לנו באמת יודע שזה לא לב הדבר. אנחנו מדברות על פילוסופיה ורוחניות, על בדידות ומצבים קשים, וגם על סקס, כי זה חלק מהחיים", אמרה.
תגובות