המילקשייק שלה מביא גם את נטפליקס לחצר: ענקית הסטרימינג מיישרת קו עם הליכי הלגליזציה שתופסים תאוצה בעולם, ומשיקה תוכנית ריאליטי בישול חדשה הסובבת כולה סביב מרכיב אחד - קנאביס. כדי שיהיה גם פרצוף מוכר בין כל המתמודדים האנונימיים, את תקן המנחה תתפוס לא אחרת מקליס, שבנוסף להיותה זמרת מצליחה ידועה גם בחיבתה לעולם המטבח.
התוכנית החדשה, שתיקרא "Cooked with Cannabis" תעלה בנטפליקס ב-20 באפריל - תאריך משמעותי עבור חובבי קנאביס מסביב לעולם, שלרוב מכונה "4.20". כאמור, קליס לא מנחה את התכנית רק בשל היותה מוזיקאית מצליחה, שכן היא גם שפית, ואפילו למדה במוסד הצרפתי היוקרתי קורדון בלו והוציאה ספרי בישול.
אל קליס מצטרף שף-מנחה נוסף בשם לת'ר סטורס, ובכל פרק השניים יתנו לשלושה שפים מנוסים להתחרות על פרס של 10,000 דולר בהכנת ארוחה בת שלוש מנות, כל פעם תחת נושא אחר, עם מצרכים שהועשרו בקנאביס. בכל פרק יצטרפו לקליס וסטורס אורחים נוספים שייזכו לטעום מהמנות ולשפוט מי המנצח, כמו ריקי לייק או הראפר טו שורט.
אגב, זה ממש לא הניסיון הראשון של נטפליקס ליצור תוכנית בישול שמתמקדת בקנאביס. ב-2018 עלתה בפטפורמה "Cooking on High", שגם בה התחרו שפים ביצירת מנות מבוססות מוצרים כמו חמאת קנאביס, שמן קנאביס ועוד. התוכנית הזו לא זכתה להצלחה גדולה, ונראה שבנטפליקס הבינו שהיה חסר לה פרצוף מוכר שימשוך אליו את הצופים - מה שלגמרי יש כרגע.
מה שכן, אל תצפו לתוכנית שעושה צחוק מהנושא שלה, כי לא בזה מדובר. "זו תוכנית מלמדת, מחממת את הלב וחכמה", אמר בראיון סטורס, והסביר שהקנאביס הוא "רק תבלין, לא הסיבה לתוכנית. למתחרים יש קשרים אישיים ואפילו רומנטיים עם הצמח והם מכירים את המורכבויות שלו - ברמה הרפואית, הכימית והרוחנית. הייתה בצילומים תחושה אמיתית של קהילתיות". קליס אמרה באותו ראיון כי חוויית הצילומים הייתה עוצמתית יותר משיכלה לדמיין: "זה נגע לי בלב בדרכים שלא ציפיתי, כי תרבותית זה כל כך חשוב. בארה"ב, יש כל כך הרבה דברים שהשתמשו בהם כדי לדכא קבוצות של אנשים באופן שיטתי. אז התוכנית הייתה יכולה להיות רק כיפית, אבל אנחנו מסתכלים על הדברים ומבינים שזה חשוב. חיים של אנשים הושפעו ממדיניות הסמים הקלים בדרכים חיוביות וגם שליליות, ועכשיו אנחנו רוצים לקחת את השליטה חזרה לידיים שלנו".
בנוסף, סטורס מסביר כי בחלק מהמתכונים השפים משתמשים בקנאביס באופן שאפילו לא ממסטל, אלא רק מוסיף לטעם של המנה, כך שגם מי שסתם נהנים מבישול ופחות חובבים את השפעות המריחואנה, יוכלו למצוא עניין בתוכנית. "זו תוכנית לאנשים שאוהבים אוכל, לסטונרים וסתם לאנשים סקרנים", סיפר סטורס.