חלק מאיתנו כבר הספיקו לשכוח, אבל כשישראל אהרוני היה שף בתחילת דרכו, הוא שקל כמה עשרות קילוגרמים יותר משהוא שוקל היום. כשהוא נשאל על המהפך שעשה, הוא עונה בלי למצמץ: "אני אגיד את זה נורא פשוט ונורא אכזרי. אני חושב שאם לא הייתי עושה את המהפך הזה הייתי מת היום. אני בן 64, שקלתי 105 קילו. לא היתה לי טיפת כושר, בכלל. אבי מת מהתקף לב בגיל 56. סביר להניח שהייתי גומר באותה הצורה. אני חושב שבפשטות אפשר להגיד שנתתי לעצמי את החיים במתנה".
השאלה הבאה שנשאלת היא איך אפשר לעשות מהפך כזה כשאתה כל היום בעולם של בישול, בתוך הסירים. "זו לא היתה דיאטה", מודה אהרוני, "ובאופן מעצבן זה לא היה לי קשה. זה פשוט קרה מעצמו. כולם אומרים לי 'מה הנקודה שבה זה התחיל?' אבל זו לא נקודה, זה רצף של נקודות". בימינו מתעסק אהרוני בבישול אסייתי, שלדבריו, הוא ביסודו בישול בריא - ואת האולפן של "בוקר בריא" הוא אפילו פינק בגרסה שלו לפאד קפאו מטריף.
"בוקר בריא" - א'-ג', 09:00