- מה הקינוח הראשון שהכנת אי פעם? "קרפלך דובדבנים עם אמא שלי".
- איזה קינוח שהומצא עד היום נחשב בעינייך לקינוח המושלם בעולם? "קרם ברולה".
- מה הקינוח הכי הזוי שנתקלת בו? "גלידת שום. על הפנים, עם טעם לוואי שנשאר לעוד יומיים".
- מה יגרום לך לוותר על טעימת קינוח? "נראות של חוסר טריות ועייפות".
- שוקולד חלב, לבן או מריר? "מריר וחלב".
- מה הביקורת הכי קשה שקיבלת ואת לעולם לא תשכחי? "'ככה גם אני יודעת'".
- מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך כשהכנת קינוח? "הפלתי מגש חם עם עוגות בהוצאה מהתנור".
- מה החשיבות של מראה הקינוח בעינייך, מה זה אומר לך עליו ועל מי שהכין אותו? "חשיבות המראה: להיות או לא להיות – לטעום או לא לטעום".
- מה את מחפשת בקינוח כדי שיוכתר העונה כקינוח המושלם? "קריצה וטעם משובח".
- מה העצה הכי טובה שלך לקונדיטורים צעירים? "לטעום, לטעום ולטעום. לפתח חוש טעם משלהם וביקורת עצמית".
"קונדיטורים צעירים צריכים ביקורת עצמית"
היא שף פטיסרי ושוקולטיירית מהמוערכות ביותר בארץ, כזאת שלא מתפשרת על פחות ממושלם ומבחינתה ביקורת עצמית היא מעל הכל. המסע בעקבות הקינוח המושלם יצא לדרך, וזה בדיוק הזמן להבין מה אסטלה מחפשת באחד או באחת שימציאו את הדבר המתוק הבא בעולם הקינוחים
הקינוח המושלם
|
| פורסם 22/06/21 11:05