- מה הקינוח הראשון שהכנת אי פעם? "הקינוח הראשון שהכנתי היה עוגת שוקולד לשבת עם אמא שלי עוד כשהייתי ילד קטן".
- איזה קינוח שהומצא עד היום נחשב בעיניך לקינוח המושלם בעולם? "מבחינתי יש קלאסיקות שאני לא יכול לוותר עליהן. עוגות שגדלנו עליהן הן לאו דווקא מפונפנות או בעלות נראות יוצאת דופן, אבל שילוב הטעמים שלהן הוא בהחלט נחרט בזיכרון".
- מה הקינוח הכי הזוי שנתקלת בו? "הקינוח ההזוי ביותר שטעמתי היה בסין, קינוח שוקולד שמכינים משעועית".
- מה יגרום לך לוותר על טעימת קינוח? "צורת הגשה. לא משנה כמה הוא יהיה טעים, אם הוא מונח לא יפה או בכלי מלוכלך, לעולם לא אטעם אותו".
- שוקולד חלב, לבן או מריר? "שוקולד מריר איכותי, 70 אחוזים מוצקי קקאו".
- מה הביקורת הכי קשה שקיבלת ואתה לעולם לא תשכח? "קיבלתי לא מעט ביקורות, חלקן קשות יותר וחלקן קשות פחות. אני מאמין שמביקורות כאלו אנחנו רק צומחים וגדלים, אסור ליפול לשם. פעם כתבו בעיתון על עוגה שהכנתי שזה נראה כמו קינוח של ילד קטן, הייתי אז בתחילת דרכי".
- מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך כשהכנת קינוח? "קורה לפעמים שאני בונה קינוח בראש ומצליח לראות אותו מוגמר עד לרמת הקישוט, אבל אז כשאני מתחיל להכין ולהרכיב אותו אני מבין שזה לא הולך להיות אותו הדבר. כשהייתי בסטאג׳ שלי בצרפת לפני 15 שנה ויותר, הכנתי מוס שוקולד לבן וקפה, ושכחתי לסנן את פולי הקפה בסיום החליטה (אינפיושן). גיליתי זאת רק בטעימת העוגה בסיום הסטאג׳ עם שאר הקולגות והובכתי. מאז אין מצב בחיים שאשכח לסנן כל חליטה ולא רק של פולי קפה".
- מה החשיבות של מראה הקינוח בעיניך, מה זה אומר לך עליו ועל מי שהכין אותו? "מבחינתי העיניים אוכלות לפני הפה. חשוב שקינוח יראה אסטטי, לאו דווקא יפה, אבל צורת ההגשה והנראות מאוד חשובה לי".
- מה אתה מחפש בקינוח כדי שיוכתר העונה כקינוח המושלם? "מבחינתי בשביל שקינוח יוכתר כקינוח המושלם, הוא חייב להיות מושלם מבחינת הנראות שלו, משלב כמה מרקמים ומספר טעמים".
- מה העצה הכי טובה שלך לקונדיטורים צעירים? "תתמידו ואל תוותרו. כל ההתחלות קשות, הביקורות תמיד ימשיכו להגיע - לא להישבר. תהיו הכי טובים בתחום, תעשו מהלב ואין סיבה שלא תצליחו".