אחרי ציפיות רבות ודחייה ברגע האחרון בצל המצב הביטחוני, תעלה מחר (שני) דרמת המתח החדשה "הראש" (שני, אחרי החדשות, קשת 12) בכיכובם של יהודה לוי ואושרי כהן. השחקנים מגלמים את ראש השב"כ ובכיר בלשכה שלו שמתמודדים עם הדלפת מודיעין שמציבה את המדינה כולה בסכנה ומופנית אישית לראש הארגון.
בריאיון שיתפו השניים בעלילה ועל הדמיון שבינה לבין חייהם האישיים. "הרגשתי נבגד מספר פעמים בחיי, תחושה נוראית ולא כיפית בכלל", שיתף לוי על החוויה שאיתה דמותו מתמודדת. "זה מערער לגמרי, צריך תעצומות נפש כדי לעבור אירוע שכזה. זה גם מחזק את הנפש ואתה חוזר לעצמך, אתה מבין שיש לך אותך לא משנה מה קורה בחוץ. אנחנו בעסקי הריגול, הביון, האמת והשקר - בגידה זה משהו שיכול להיכנס לדבר הזה".
כהן התחבר לדבריו והתייחס לסדרה: "זה קורה לכולם. מעבר לעניין הבגידה, יש המון רבדים לסיפור והוא הרבה יותר רחב", אמר ופירט: "זאת התמודדות של אנשי ביטחון, כמה רחוק הם צריכים ומוכנים ללכת בשביל לשמור על המערכת. כמה שהיא לפעמים חזקה מהם ועושה להם צרות, הם עדיין בני אדם בתוך המערכת".
תגובות