הבחירות של נונו, במוזיקה ובחיים האישיים, משדרות מקוריות, אנרגיה ותועפות של סטייל. דווקא בגלל זה, המשקאות החדשים משתלבים באופן מושלם במהלך הלו"ז היומי הצפוף שלה.
אז נונו, ספרי לנו איך נראה "בוקר נונואי" טיפוסי?
"בדרך כלל אני מופיעה עד מאוחר בלילה, אז הבקרים שלי די קשוחים וגם מאוד עמוסים. אני צריכה להגיע מהר לאולפן כדי לעבוד על האלבום החדש שאני מקליטה בימים אלה ותמיד אמרו לי שארוחת בוקר היא הארוחה הכי חשובה ביום, אז עם כל העומס והעייפות, אני דואגת לאכול ארוחה מהירה ופשוטה, אבל גם טעימה. קורנפלקס עם אלפרו 3.5%, שמרגיש לחלוטין כמו חלב, זה בדיוק מה שאני צריכה ובא לי בול - קליל, טעים, ולא מבזבז לי זמן יקר".
אפרופו קורנפלקס מה יחס הכמויות שהכי בא לך טוב בקערה – יותר קורנפלקס או יותר נוט מילק?
אני תמיד דואגת שתהיה כמות מכובדת של נוט מילק בקערה. הקורנפלקס היבשים קצת עצובים לי, ואני מקפידה שתמיד יהיה מספיק נוט מילק לשתות בסוף".
חדי העין שמו לב שבקליפים שלך מופיע החטיף טורטית. יש לך חיבה גדולה לחטיף?
"זה התחיל מקטע בשיר הראשון שלי, 'בנים', ובקליפ שלו החלטנו להראות טורטית. מאז זה הפך לקו שמאפיין את כל הקליפים שלי – גם ב'אוהב לא אוהב' וגם ב'ליבינג דה דרים'. אני חושבת שזה חטיף ייחודי עם טעם אחר, ואני לגמרי אובססיבית אליו".
האם נזכה לראות בקליפ הבא שלך את משקה השקדים בטעם טורטית של אלפרו?
"זה רעיון טוב ומשקה סופר טעים אז אני לגמרי זורמת על זה. זה רק ימשיך את הקו שלי!"
איזו בחירה בקריירה שלך באה לך טוב?
"הבחירה לעבוד עם החברים שלי. אני עובדת ומקיפה את עצמי עם אנשים שאני באמת אוהבת ושמכירים אותי הכי טוב. זה הופך את כל תהליך היצירה ליותר כיפי, אמיתי ומדויק. מגיל צעיר היה לי חלום ליצור בחבורה עם אנשים קרובים, וזה לגמרי מתגשם לי עכשיו".
בשיר "ליבינג דה דרים" יאיר מסביר לך איך להכין קפה. מה הסוד שלו?
"הסוד של יאיר שמור עימו, אבל תתפלאו כי בתכלס אני מעדיפה לסיים את היום שלי דווקא עם משקה חם ומרגיע על הספה בבית. אני אוהבת להכין צ'אי חם בתוספת משקה בריסטה שקדים של אלפרו מסדרת משקאות הבריסטה, עם טעם אגוזי עדין שמוסיף אקסטרה פינוק. זה רגע ההרגעות שלי אחרי יום עמוס באולפן ההקלטות".
נונו, עם הבחירות המקוריות שלה, ממשיכה להכתיב את הקצב גם בחיים וגם במוזיקה.
רגע של נונו: מתכון קל לצ'אי חם ומפנק
רוצים להרגיש כמו נונו לכמה דקות של ערב נונואי טיפוסי? כך תכינו את הצ'אי המושלם שלה:
- חולטים שקיק תה צ'אי במים רותחים למשך 3-4 דקות בכוס זכוכית גבוהה.
- מחממים ומוסיפים חצי כוס משקה בריסטה שקדים של אלפרו. מערבבים היטב.
- אם בא לכם לשדרג את הטעם, תוסיפו קמצוץ קינמון או אגוז מוסקט ותהנו!