שמן זית תמיד היה פה, על זה אין ויכוח. אבל בדיוק כמו שלפני כמה שנים הלחם שלנו היה מובן מאליו והיום אנחנו מסתכלים עליו קצת אחרת ומודעים לסוגים שונים – ככה בדיוק קרה עם שמן הזית. חברת אמוקס קיבלה על עצמה את האחריות הזאת, לשנות את התפיסה, את התודעה של הצרכן הישראלי בכל הנוגע לשמן הזית שהוא מתבל איתו את הסלט, שהוא מטגן איתו ואפילו שהוא אופה איתו. אפשר לקבל חוויה חד פעמית, ייחודית, איכותית, טעימה וגם שירותית משמן הזית שלכם, כן-כן משמן הזית בבית. ובזה חברת אמוקס משקיעה. איך היא עושה את זה? יצאנו לבדוק:
אם עדיין לא טעמתם את שמן הזית של אמוקס, לא טעמתם שמן זית
אם חברה יכולה לקרוא לשמן הזית שלה "מיץ זית" זה אומר הכול. לפני הכול מתחילים במוצר, אי אפשר לשנות תודעה אם המוצר אינו מעולה. תמצאו אצל חברת אמוקס שמן זית מקומי שהוא בגדר פרימיום בלבד, בשלושה מנעדי טעם – מעודן ורענן, מאוזן ועשיר, ומודגש ועוצמתי. כולם שמני זית צלולים ללא משקעים, שעברו כבישה ביום המסיק. כמו כן, שמן הזית של אמוקס הינו שמן זית מסוג כתית מעולה בכבישה קרה, תהליך שבו מתבצעת סחיטת המיץ מהזית באופן השומר על מרכיביו הבריאותיים והתזונתיים – כל מה שצריך כדי ליהנות ממוצר שהוא חוויה בפני עצמו.
פצחו את השיטה: העלו את המודעות לאחסון נכון של שמן הזית
אחרי שיש לנו שמן טוב, צריך לדעת איך לשמור עליו – זה השינוי השני בתודעה שעשתה אמוקס. רוב הישראלים מאחסנים את שמן הזית שלהם במכלי זכוכית או בכלי פלסטיק, ולאמוקס חשוב להפיץ את הבשורה – שתי שיטות האחסון האלה אינן טובות. האויב הגדול ביותר של שמן זית הוא אור. אפילו בקבוקי הזכוכית המהודרים ביותר אינם אטומים, ואור עלול לחדור ולפגום באיכות השמן. הפלסטיק, מלבד שאינו אטום, הוא גם חומר כימי והוא עלול לפלוט חומרים לתוך השמן ואנחנו לא רוצים את זה.
הדרך הטובה ביותר לאחסן את שמן הזית היא במיכל נירוסטה לשמן זית. הוא שומר על השמן באופן הטוב ביותר לאורך זמן. אמוקס משווקת את מכלי הנירוסטה של חברת סנסוני האיטלקית, המכילים בין חצי ליטר למאה ליטרים, השומרים על איכות שמן הזית ברמה הטובה ביותר, מאפשרים מזיגה נוחה בסטנדרטים גבוהים וגם אינם זונחים את הסטייל על השיש שלכם.
מעלים תודעה גם בשירות: חוויית שירות שלא היכרתם
אם שואלים מה הייתה ההשפעה של אמוקס בתחום שמן הזית בישראל, אפשר להצביע ללא ספק גם על השינוי בתודעת השירות. הלקוח נשאר לקוח גם לאחר הקנייה. אמוקס מתהדרים ברמת שירות שאין שנייה לה והמספרים מדברים בעד עצמם, כשבכל שנה מצטרפים עשרות אלפי לקוחות למשפחת אמוקס. מה שמעיד על המודעות ההולכת וגדלה בשוק הישראלי – זאת בדיוק ההשפעה של אמוקס בתחום שמן הזית בישראל – שמן זית טוב, אחסון נכון וחוויית שירות לא פחות ממושלמת.
לסיכום, אם אחרי כל מה שנאמר כאן אין לכם טעם של שמן זית בפה, אנחנו לא יודעים מה נשאר לומר. המהפכה בתודעה שאמוקס עשתה לחברה הישראלית תשרת אותנו עוד שנים קדימה בארוחות שלנו, בחוויית הצריכה שלנו ובסטנדרטים שאנחנו דורשים מהאוכל שלנו. בפעם הבאה שתרצו להכין סלט, לטגן או לאפות עוגה טובה כדאי שתחשבו טוב על שמן זית שאתם בוחרים ועל הדרך שבה אתם מאחסנים אותו – יש לכך השפעה גדולה על הטעם שאתם טועמים, על האיכות שאתם צורכים ועל החוויה שאתם מקבלים.