פירות אפרודיזיאקים מוקפצים
מה צריך:
2 אגסים- חתוכים לקוביות
אשכול ענבים - חתוך לחצאים
1 תאנה - חתוכה לקוביות דקות
חצי כף שמן קוקוס
1 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי - מגורד
2 כפות דבש
1 כף קוקוס טחון
1 כפית תמצית וניל טבעית
חצי כפית קינמון
>>למתכונים נוספים עקבו אחרי עמוד הפייסבוק של "חשבון משותף"
מה עושים:
ממיסים את השמן במחבת, מוסיפים את הג'ינג'ר, הדבש, האגסים והענבים ומקפיצים כ-3 דקות.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומקפיצים 3 דקות נוספות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
עוד ב"חשבון משותף":
- הלם: ליאון מכריז שהוא מעוניין בילד נוסף
- סנדרה רינגלר חושפת סודות מחדר ההלבשה של שרה נתניהו
- מושחתים נמאסתם: פנקייק שכולו בריאות
לוהט: מוקפץ פירות שיעורר לכם את החשק מיני
העונה החמה אמנם מסרבת להגיע, אבל לפאולה רוזנברג יש מתכון למוקפץ פירות אפרודיזיאקים שיעזור לכם לחמם את האווירה בכל רגע. אז הגיע הזמן להיכנס למטבח, להפשיל שרוולים (לפחות בתור התחלה) ולהזמין את הפרטנר הנכון לארוחה רומנטית
פאולה רוזנברג
|
חשבון משותף
| פורסם 19/04/15 12:27