ממתק חמאת בוטנים
רכיבים:
- 80 מ"ל שמן קוקוס
- 300 מ"ל חמאת בוטנים ללא סוכר
- 100 גרם כוס קוקוס טחון
- 1/2 כוס מייפל טבעי
- 1 חבילת שוקולד מריר 75% מוצקי קקאו לפחות
- 1/2 כוס שקדים גרוסים
- 20 עטרות נייר/ תבניות סיליקון בצורות
עוד ב"חשבון משותף":
- כך תתחפשו בלי לקרוע את הכיס: המדריך המלא לפורים
- מבריאים את התפריט: פנקייק ברוקולי
- כך הפך ליאון מבליין תל אביבי לאיש משפחה חובב קינואה
אופן ההכנה:
- להמיס את השמן במחבת קטנה
- להסיף את חמאת הבוטנים, הקוקוס והמייפל ולערבב היטב. להסיר מהאש.
- למזוג שתי כפיות מן התערובת לכל עטרת נייר/ שקע סיליקון.
- בקלחת קטנה להמיס את השוקולד המריר.
- כשנמס, למזוג כפית על תערובת חמאת הבוטנים.
- לפזר מעל שקדים גרוסים.
- לשמור שעתיים לפחות בקירור לפני ההגשה
עקבו אחרי עמוד הפייסבוק של "חשבון משותף"
"חשבון משותף": א'-ג', 15:45