אורז אדום
מה צריך:
1 1/2 כוס אורז אדום מושרה
2 קולורבי, חתוך לקוביות
1 כף שמן זית
2 גזרים חתוכים לטבעות
1 בצל קצוץ
1 שן כתושה
צרור כוסברה
2 כוסות מים
תיבול: כפית פפריקה, כפית פלפל שחור, כפית מלח, כפית חוויאג' למרק
>>למתכונים נוספים עקבו אחרי עמוד הפייסבוק של "חשבון משותף"
מה עושים:
לבשל את האורז 35 דקות.
להוסיף את הירקות והשמן זית ולהקפיץ 7 דקות.
לתבל, לערבב ולהגיש.
עוד ב"חשבון משותף":
"חשבון משותף": א'-ג', 15:45