קרפצ'יו של דג ים טרי
מצרכים
320 גרם של פילה דג נקי מעצמות
4 חצאי לימון עסיסיים
8 כפות שמן זית כתית מעולה
מעט מלח גס לפיזור על המנה
4 חצאי עגבניות אדומות טריות
4 יח' עלי מרווה חתוכים לרצועות דקות (מומלץ)
הכנה
1. מכינים 4 צלחות שטוחות גדולות ומקררים אותן
2. פורסים את נתח הדג לפרוסות דקות כנייר בצורה אלכסונית מכוון הראש לזנב
3. מניחים את פרוסות הדג על גבי הצלחות כך שיכסו את כל שטח הפנים של הצלחות (לא כולל השוליים אם יש כאלה)
4. סוחטים על גבי כל מנה חצי לימון
5. מפזרים מעט גרגירי מלח גס
6. סוחטים מעל כל צלחת ופרוסות הדגים חצי עגבנייה
7. מזלפים שתי כפות שמן זית מעל כל פרוסות הדגים
8. רצוי לפזר מעט מרווה מעל
בתיאבון!