העונה החדשה של MKR המטבח המצנח יצאה לדרך בלוקיישן מפתיע במיוחד – מושב פארן בערבה, רק שעה מאילת. בצוק בלב המדבר, נפגשו חיים ורותי והזניקו בפעם השנייה את תחרות הבישול הקשה בעולם. המתמודדים הראשונים שלקחו על עצמם את האתגר בפעם הראשונה הם נדב ודניאל, זוג נשואים טריים ורומנטיקנים חסרי תקנה. למסעדה שלהם קראו נדב ודניאל "בין פארן לאיסאן" – שכן הם מבשלים אוכל תאילנדי אותנטי בהשראת עובדי המשק התאילנדים במושב. באופן מפתיע, נדב ודניאל לא פתחו את המסעדה בביתם אלא בלב הטבע, בחוות האנטילופות שבה גם נישאו בסך הכל שלושה שבועות קודם לכן.
כבר עם תחילת ההכנות, ברור היה שהקשר בין נדב לדניאל הוא משהו שלא ראינו קודם: הם מרבים להתנשק, להתחבק ומגישים כל מנה כשהם שלובים יד ביד. בזמן שדניאל לקחה פיקוד על ניהול הזמנים, נדב הופקד על הטעמים. בדרך, הם לא שכחו לצלצל בפעמון האהבה, שדורש מהם להתנשק בכל פעם שהוא מצלצל, מה שאפילו גרם לרותי ברודו להתעצבן בשלב הביקורות: "אל תתנשקי, חכי".
כבר עם ההגעה למקום, נשמעו הביקורות הראשונות. בכל זאת, מדובר בתחרות שבה המתח בין המתמודדים הוא חלק בלתי נפרד מהתחרות. בתחילה היו אלה ספיר ואופיר שמתחו ביקורת על הנראות של המסעדה. "חסר לי צבע, אמרו לנו 'מסעדת תאילנדית', ציפינו לצבעים", אמרה אופיר.
ההתרגשות האמיתית נרשמה כאשר רותי ברודו וחיים כהן הגיעו למקום, או כמו שמארק ואלכס היטיבו להגדיר, "המלך והמלכה של המטבח הישראלי". חיים השיק את העונה השנייה של MKR המטבח המנצח ונדב ודניאל יצאו לדרך. כבר בתחילה נתקלו בני הזוג בקושי כשהלהבות שעליהן בישלו את המנה הראשונה, עוף מתחת למים, לא היו מספיק חזקות.
הביקורות על המנה הראשונה היו מעורבות. בעוד שעדיאל הסבירה בהתלהבות שהמנה שהזכירה לה את הטעמים האותנטיים של תאילנד, מארק טען שהמנה אינה מקצועית מספיק. אופיר הוסיפה שטעמי הלמון גראס והקפיר ליים השתלטו על המנה, כך שהיא כבר לא הרגישה את טעם העוף. גם השופטים היו חלוקים בדעתם: חיים כהן נסחף אחר האותנטיות של המנה, אבל מנגד רותי חששה שהטעמים העזים לא מתאימים לקהל הלקוחות של המסעדה הפוטנציאלית: "אלה מנות קשות, הן לא ידידותיות למשתמש. כשאתה עושה אוכל, אתה לא עושה את זה בשביל עצמך. אתה רוצה קהל".
למנה העיקרית הגישו נדב ודניאל אנטרקוט בליווי פלפלים, וזאת לאחר שהם ניסו הפעם להתאים את המנה לחך המקומי. גם כאן טענו רוב המתמודדים שרמת החריפות הייתה גבוהה מדי: "אם אמא טוניסאית חריף לה בפה, מישהו פה עשה פדיחה", אמרה עדיאל. "הבשר היה לי חריף נורא, חריפות שבאה ושורפת בגרון. הסלט היה נחמד, ההגשה הייתה טיפה מוסדית לטעמי. אמנם מגישים את זה ככה במסעדת פועלים, אבל בכל זאת, שמנו חליפה ועקבים והגענו למדבר".
גם כאן חיים ורותי היו חלוקים בדעתם: רותי טענה שבמנה נעשה שימוש בתבלינים אגרסיביים מדי, בעוד שחיים המשיך בקו שעודד את השמירה על הייחודיות והאותנטיות התאילנדית.
את הארוחה סגרו נדב ודניאל עם מנת טפיוקה חמה, קרם קוקוס, בננות מקורמלות וגלידת פיסטוק ביתית. רוב המתמודדים התקשו להתחבר למרקם הייחודי של הטפיוקה, ואילו גם חיים הצטרף לביקורות וטען שהטפיוקה לא הייתה מבושלת מספיק ושהבננות לא הייתה מקורמלות דיו. עם זאת, הוא טען שהמנה הייתה טעימה לו, וכך גם רותי. הסרוויס הסתיים בטעם חמוץ-מתוק, ובעיקר מאוד מאוד חריף.
ניקוד כולל לארוחה של נדב ודניאל: 69 נקודות.