חיים כהן ורותי ברודו שוב עלו על הרכב, דרוכים ונרגשים להתחיל סבב בתים חדש עם זוגות חדשים וטעמים חדשים. הם אמנם היו צריכים לזנק בעלייה בדרך לביתם של ג'וזף ונידאל, הזוג הראשון של הסבב, אבל הם הגיעו בדיוק בזמן למסעדת ראג'עין בנצרת שגרפה מחמאות מצד חלק מהזוגות. דורון לדוגמה, ראה לנכון לציין שעל השולחן אין אפילו סלטים, ו-וואי וואי, הוא בא רעב. דפנה ואורי חשבו שהעיצוב הזכיר להם סגנון היפסטרי, וירדן ואושרי אהבו את האינטימיות שבמסעדה.
למנה ראשונה הכינו ג'וזף ונידאל מנזלה, חציל קלוי ממולא בבשר טחון על קרם עגבניות וקראמבל אגוזים ופטרוזיליה. למנה העיקרית, הייתה שווארמה פאולוס השישי – שווארמה כבש ועגל עם קרעי פיתה וירקות שרופים, ולקינוח אצבעות בצק במילוי אגוזים וקינמון עם גלידת יוגורט עזים ופירות העונה.
אז מה חשבו הזוגות על המנה הראשונה? לאושרי התיבול של הסלט פתח את התיאבון, עדי חשבה שהמנה הייתה מצוינת - אבל היא "לא הרגישה את האותנטיות שהם ניסו להעביר" ולדורון המנה הייתה מאוד קשה בגרון: "הסלט היה לי מאוד חמוץ, לא אכלתי אותו. יש פה המון רוטב לעומת החציל והבשר, הטעמים נורא חזקים". ומה חשב אורי? את הקראמבל הוא היה לוקח הביתה, אבל לדעתו החציל קצת התפספס והלך לאיבוד. "הטימין השתלט לי, זה כאילו עקב התקפת טימין על ישראל", הוא אמר. שמעון מצידו היה מפחית ברוטב העגבניות ובחריפות של המנה, אבל כל השאר היה לו טעים.
ומה חשבה רותי ברודו? "הרגשתי שאני אוכלת מרק עגבניות", אמרה רותי. "אם הייתם משאירים את העגבניות שלמות, המנה הייתה יותר מוצלחת. בטעמים היא הייתה מושלמת, אבל מבחינת ההגשה היה פחות נוח לאכול בצלחת הזאת". חיים כהן מצדו חשב שהחציל היה צריך להיות מעט יותר עשוי.
כלום לא הכין את הסועדים למנה העיקרית, שווארמה שלצערם של ג'וזף ונידאל, לא עמדה בציפיות: "זה יבש, עדיף היה ללכת לאכול בכיכר, 25 שקל למנת שווארמה כמו שאת אוהבת, נוטפת טחינה", אמרה עדי למיכל אחותה תוך כדי הביס. "אני חייבת לציין שהנראות של המנה לא גירתה אותי בכלל", הוסיפה מיכל. אורי טען שבשווארמה לא היה שום דבר חדש, מלבד זה שהיא לא הצליחה ולירדן הצלחת הייתה קטנה מדי ביחס לכמות הבשר. גם חיים וגם רותי חשבו שהשווארמה פה התפספסה, והפעם הם לא צלחו את האתגר.
התיקון הגיע בדמות קינוח אצבעות הזנב של ג'וזף ונידאל, שלא הפסיק לקבל מחמאות. ירדן עפה על הבחירה בגויאבות וברימונים ועל הטעם המדויק של הגלידה, אורי התמכר למקלות הרכים ועדי חשבה שהשילוב של גויאבה ורימונים היה גאוני, חוץ מזה שהמקלות היו צריכים לשחות יותר ברוטב. ומה חשבה דפנה? "גלידת היוגורט עם הגויאבה והרימונים מושלמת", אמרה, "הלוואי שהיה לי רק את זה בצלחת".
שמעון אהב את הנראות אבל היה מוסיף עוד מילוי לבצק, ואצל דורון לעומת זאת הביקורת הייתה יותר קשה: "לא הייתי מזמין את זה שוב במסעדה". ומה חשבו רותי וחיים? שניהם טענו שהקינוח היה מעולה, שהחיתוך היה מדויק והטעמים היו מופלאים. רותי מצדה הייתה שמחה לעוד מילוי בבצק, וחיים חשב שהסיגר היה צריך לספוג יותר סירופ ולהיות יותר מתוק.
ניקוד כולל לארוחה של ג'וזף ודניאל: 72 נקודות.