אחרי חגיגת הטעמים במסעדה של נידאל וג'וזף, הגיע תורן של עדי ומיכל להגיש את הסרוויס שלהן, תפריט שנבנה בהשראת המטבח האסייתי. הארוחה הפעם הייתה שונה מהרגיל, כי לא רק שהאחיות ניסני בישלו את כל האוכל, הן גם הכינו את הצלחות בסטודיו הקרמיקה של עדי. "כשעדי מייצרת צלחת, אני ישר רואה איזו מנה אני שמה עליה", סיפרה מיכל. "הצלחת היא ממש חלק מהאוכל. אחרי זה בא לך לאכול את הצלחת, ברמה כזאת".
העיצוב של מסעדת "האחיות ניסני" גרף לא מעט מחמאות. ירדן עפה על המבנה: "איזה סטייל, לנו לא יהיה כזה בחיים"; נידאל התחיל לחשוש למקומו בתחרות, ודפנה ואורי חשבו שהשולחן "הרס את הבריאות" ושאין להם שום סיכוי מול עדי ומיכל. דורון כהרגלו, לא הבין על מה המהומה, ומה פשר הכיתוב שעל הקיר: "מה אתן חושבות, נהיינו חמיצר?".
למנה ראשונה הגישו עדי ומיכל תיבת נוח – מרק בנוסח אסייתי עם לוטוס, אטריות ביצים וביצת שליו; למנה עיקרית דג קדרים – פילה לברק בחימר לצד באק צ'וי, לוביה תאילנדית וצ'יפס, ולקינוח – "הסנה הבוער" - כדורי וון-טון במילוי שוקולד, בננות מקורמלות, גלידת צ'ויה ובוטנים מלוחים. אחרי שרותי ברודו ראתה את התפריט, היא הייתה "מסוקרנת, אבל גם מבולבלת".
אז מה חשבו הזוגות על המנה הראשונה? "עף לי המוח, מנה כל כך יפה, פיצוץ לפנים", אמר שמעון בהתרגשות והוסיף: "המנה עצמה הייתה מעלפת, אני מתרגש כשאני אומר את זה. כשאני רואה אוכל יפה זה מרגש אותי". דורון מצידו הסכים עם שמעון על היופי שבמנה, אבל היו חסרים לו קצת טעמים בבשר. לאושרי וירדן כל חלקי המנה לא התחברו, והם לא היו מזמינים אותה עוד פעם במסעדה. גם אורי חשב שהמנה יפה, אבל האטריות לא שיתפו פעולה עם הסיטואציה, ונידאל לעומת זאת פחות התלהב מהצלחת ובמבחן הטעם זה "לא היה טעים בכלל", לדבריו.
רותי ברודו מצידה, עדיין הייתה מבולבלת ולא הבינה איך היא צריכה להתמודד עם המנה, וחיים כהן היה שם בשר אחר ומוסיף משהו שישבור את השמנוניות של המרק. ואז נפל לו האסימון: "עכשיו אני מבין מה הפריע לי. טבח זה דיקטטור, אנשים באים אליו כדי לאכול מה שהוא אומר להם לאכול. הייתן צריכות להיות יותר מדויקות בכוונה שלכן", הוא אמר לעדי ומיכל, "יש פה טכניקה ועבודת אומנות מהממת, אבל בסוף יש פה מנה מאוד מטעה שאני לא חושב שמישהו יכול להבין מה רציתן פה".
לדג הלברק שהתחבא בתוך החימר לא חיכו יותר מדי מחמאות. למרות שירדן חיכתה לזה כל הארוחה. בסופו של דבר, לחימר מבחינתה לא הייתה הצדקה: "זה היה יכול להיות או גימיק או הברקה, אבל לא נראה לי שזה השפיע על הטעם. כשנותנים כזה בילד אפ, זה צריך להיות לא פחות ממושלם ופה זה הרגיש לי כאילו אני אוכלת צהריים". אושרי דווקא כן היה מזמין את המנה הזאת שוב במסעדה, אבל חשב שאת השואו של החימר היה צריך להשאיר לטבח. אורי מצידו אפילו לא ציפה לשבור את החימר: "קיוויתי שאני אשכרה לא אצטרך לפצפץ פה חימר. זו לא מסעדה, זה סיוט", קבע אורי והוסיף: "כל האופרציה לא מוצדקת, ושוב יש חזרה על הבלבול – לברק עם תפוחי אדמה כאלה, מבחינתי אני די בפריז". דורון הרגיש כמו בוב הבנאי, שמעון לא מבין למה היה צריך את החימר -וג'וזף לא אהב את צורה ההגשה והדג שלו לא היה מבושל.
רותי ברודו חשבה שהמנה הייתה טובה, אבל שחוויית ההתעסקות לא הייתה מוצדקת ושעדי ומיכל היו צריכות להתאים את הכלים והשואו לאוכל שהן נותנות, ולא ההיפך. לחיים דווקא הייתה הצדקה שיתקבל משהו בחימר כי המקום הרגיש כמו סטודיו של קדרות, אבל לדעתו, זה לא היה שווה את המאמץ. מה שכן, הכל היה לו טעים.
קינוח הוון-טון עם הבננות המקורמלות דווקא קיבל מחמאות מרוב הזוגות: אורי חשב שהשילוב של המתוק עם החמוץ היה כיפי ובמידה הנכונה ואפילו לדורון, שלא אוכל קינוחים בשום מקום, היה טעים. נידאל מצידו חשב שהיה שם רק שואו, ולא בפעם הראשונה בערב: "לא כל כך התחברתי לגלידה, בננות מקורמלות לא מדברות אליי. לצערי חיכיתי לקינוח, אבל התאכזבתי שוב מהטעם".
ניקוד כולל לארוחה של עדי ומיכל: 68 נקודות.