תאריך לידה:

שלומי: 2.1.90

עדיאל: 29.9.91

מקום מגורים: פתח תקווה

מחוץ למטבח:

שלומי: שותף בסוכנות ביטוח.

עדיאל: שפית לאירועים פרטיים. 

באינסטגרם:  Adiel_twito | shlomi_gozlan

בפייסבוק: Adiel_twito | Shlomi gozlan

איזה תבלין חייב להיות לך במטבח ולמה? 

שלומי: כמון, טעם שגדלנו עליו בבית.

עדיאל: ראס אל חנות - שזה תערובת תבלינים מזרחיים שאמא אילנה מכינה לבד. 

בלי איזה כלי מטבח אתם לא מסתדרים?

שלומי: סכין גדולה וחדה.

עדיאל: סכין ומשחיז. 

מה המתכון הסודי שלכם - שהוא גם הכי קל, ומהו?

שלומי: טחינה גולמית, דבש, שום ומלח גס. חובה על חציל שרוף.

עדיאל: אסאדו עם ירקות שורש, מינימום עבודה ומקסימום טעם. 

מה הטריק שלכם במטבח שאתם לא יכולים בלעדיו?

עדיאל: אמא אילנה לימדה אותי להכין תיבוליות מטורפות, לימון כבוש שהופך לקרם, אריסה, מטבל שום וקוביות בזיליקום שאני מוסיפה כמעט לכל מנה שאני מכינה, וזה מקפיץ את כל הטעמים ומשדרג אותם.

איזה מאכל לא תסכימו לטעום בחיים?

שלומי: אין מאכל כשר שאני לא מסוגל לטעום.

עדיאל: חזיר, שרצים וכל מה שלא כשר.

איזה מאכל תוכלו לאכול כל החיים?

עדיאל: את הקוסקוס של אמא אילנה. 

מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם כשאירחתם אנשים בבית?

שלומי: הפדיחה הייתה שנגמר הגז באמצע שהבשר על המנגל.

עדיאל: ישבתי עם חברים לשתות במרפסת ובינתיים חיכתה לי ריבת בצל על הגז. מרוב אלכוהול שכחתי שהיא שם עד שכל הבית התמלא עשן ונזכרתי.

טיפ אחרון לקוראים, מה הדבר הכי חשוב שצריך לדעת כשמארחים?

שלומי: א.א.א חובה באירוח: אנשים, אווירה ואוכל.

עדיאל: הכי חשוב לארח מהלב ושיהיה שפע על השולחן.