תאריך לידה:
כוכי: 30.10.61
הדר: 1.5.96
מקום מגורים: נתניה
מחוץ למטבח:
כוכי: שף קונדיטורית ומורה לקונדיטוריה.
הדר: מלצרית.
באינסטגרם: kochi_and_cook | Hadarperez
בפייסבוק: kochi hashai | Hadar perez
איזה תבלין חייב להיות לך במטבח ולמה?
כוכי: טימין.
הדר: שום, שום זה החיים. מעיר כל טעם שתצרפו לו והופך כל דבר לטעים במיוחד.
בלי איזה כלי מטבח אתם לא מסתדרים?
כוכי: מנדולינה.
הדר: סכין טובה ותנור.
מה המתכון הסודי שלכם - שהוא גם הכי קל, ומהו?
כוכי: עוגיות תמרים ובמילוי הסוד.
הדר: אני אלופה ברטבים ומרינדות. יש לי אהבה לפתוח את המקרר, לקבל את המוזה שלי ולחרטט. בלי כוונה ועם מלא אהבה יוצא מדהים.
מה הטריק שלכם במטבח שאתם לא יכולים בלעדיו?
כוכי: אין לי טריק. יש לי יכולת להמציא מאכלים ממעט מוצרים שיש אם מפתיעים אותי אורחים.
הדר: אין לי טריק ספציפי, אני לא איזה מקצוענית גדולה, אבל בעיקרון אני מאמינה שאם אני עושה דברים בלי חשק אז הם יוצאים נורא. הטריק העיקרי שלי הוא או עם חשק ובאהבה או לא בכלל.
איזה מאכל לא תסכימו לטעום בחיים?
כוכי: רגל קרושה - רק עם אקדח לרכה.
הדר: אני צמחונית, אז אני לא אסכים לאכול בשר ועוף, ורגל קרושה כמובן.
איזה מאכל תוכלו לאכול כל החיים?
כוכי: פיצה - יש בה הכל, פחמימה, חלבון, ויטמינים ומינרלים.
מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם כשאירחתם אנשים בבית?
כוכי: לא הייתי מוכנה בזמן לאירוח.
הדר: הכנתי עוגת גבינה מושלמת והנחתי אותה להצטנן בחוץ, ודובה הכלבה השמנה והמושלמת שלי עלתה על השיש ואכלה שני שליש ממנה בערך עשר דקות לפני שהאורחים הגיעו.
טיפ אחרון לקוראים, מה הדבר הכי חשוב שצריך לדעת כשמארחים?
כוכי: לברר רגישות למזון והעדפות מזון - חובה.
הדר: הכי חשוב כשמארחים זה להיות מסודרים, לדעת בדיוק מה התפריט לפיו להכין רשימת קניות ולבשל בצ'יל עם מוזיקה ברקע והרבה אהבה.