תאריך לידה:
מארק: 11.7.74
אלכס: 14.7.74
מקום מגורים: הרצליה
מחוץ למטבח:
מארק: שף מקצועי, פרפורמנס וקטרייר.
אלכס: אח.
באינסטגרם: mark_miller_catering
בפייסבוק: Alex Levitin | Mark Tov-korotkin Chef
איזה תבלין חייב להיות לך במטבח ולמה?
מארק: סומאק, הוא משתלב עם אין ספור חומר גלם, מבשר, דגים, קינוחים וירקות תבלין מקסים.
אלכס: ג'ינג'ר, פלפל חריף חשובים מאוד ביצירת הטעם המאכלים.
בלי איזה כלי מטבח אתם לא מסתדרים?
מארק: מחבת פלדה טובה לבלינצ'ס.
אלכס: סכין.
מה המתכון הסודי שלכם - שהוא גם הכי קל, ומהו?
מארק: יוגורט מתובל בסומק וזעתר.
אלכס: אומלט צרפתי.
מה הטריק שלכם במטבח שאתם לא יכולים בלעדיו?
מארק: חנקן נוזלי, אני פרפורמר וזה מה שעושה את האירוע בלתי נשכח.
אלכס: ג'לי.
איזה מאכל לא תסכימו לטעום בחיים?
מארק: הכל הולך. האמת שפעם לא הסכמתי לאכול תמנון חי, הוא ברח לי מהצלחת. ברגע שאוכל בורח מהצלחת זה לא מסתדר לי.
אלכס: בשר כריש רקוב מהמטבח של אסקימוסים.
איזה מאכל תוכלו לאכול כל החיים?
מארק: קוויאר אדום, ביצי דגים סלמון. זה בריא, טעים ונכון.
אלכס: אפרסקים.
מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם כשאירחתם אנשים בבית?
מארק: על פדיחות לא מספרים.
אלכס: הזמנתי חברים לארוחה ושכחתי לגמרי שהם צריכים להגיע. נאלצתי לחרבש ארוחה מהמצרכים שהיו בבית.
טיפ אחרון לקוראים, מה הדבר הכי חשוב שצריך לדעת כשמארחים?
מארק: או שעושים את זה באהבה ועם לב פתוח או שלא עושים את בכלל.
אלכס: מה האורחים שלך לא אוהבים לאכול. מהם מוצרי יסוד ששנואים על האורחים. אין טעם להתאמץ ולבשל משהו שהוא פר הגדרה לא ימצא חן בעיני האורחים.