תאריך לידה:
ג'וזף: 25.6.91
נידאל: 12.4.93
מקום מגורים: נצרת
מחוץ למטבח:
ג'וזף: שף.
נידאל: שף.
באינסטגרם: nidalbransi | joseph_mans_chef
בפייסבוק: Nedal baransi | Joseph mansour
איזה תבלין חייב להיות לך במטבח ולמה?
ג'וזף: אגוז מוסקט.
נידאל: פלפל שחור, כי הוא תבלין חזק מרגישים אותו יש לו נוכחות. אני והוא דומים.
בלי איזה כלי מטבח אתם לא מסתדרים?
ג'וזף: מיקסר/בלנדר מוט.
נידאל: סכין.
מה המתכון הסודי שלכם - שהוא גם הכי קל, ומהו?
ג'וזף: אין מתכון מסוים. יד עדינה בתיבול ובאוכל.
נידאל: אסאבע זינב.
מה הטריק שלכם במטבח שאתם לא יכולים בלעדיו?
ג'וזף: חיבור ביני לבין השותף שלי.
איזה מאכל לא תסכימו לטעום בחיים?
ג'וזף: אני בעד לטעום כל דבר, אבל שלא יהיה לי כוסברה באוכל.
נידאל: איקרה, למרות שאני מכין.
איזה מאכל תוכלו לאכול כל החיים?
ג'וזף: שווארמה.
נידאל: פיצה.
מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם כשאירחתם אנשים בבית?
נידאל: נפילת השווארמה בתוכנית.
טיפ אחרון לקוראים, מה הדבר הכי חשוב שצריך לדעת כשמארחים?
ג'וזף: לארח מכל הלב עם חיוך אמיתי.