חיים כהן יוצא למסע אישי בניסיון להבין מה זה אומר להיות שף ומסעדן מצליח באירופה. כשהיה שף צעיר חלם חיים להצליח בחו"ל ובסופו של דבר מעולם לא עשה את הצעד. בינתיים כבש את עולם הקולינריה הישראלי ואת הטלויזיה עם תכניות רבות כמו "רישיון ליהנות" עם אלי אילדיס, "מועדון ארוחת הערב" עם מארינה מקסימיליאן בלומין ובקרוב תראו אותו ב"מאסטר שף". דרך מושיק רוט – השף הישראלי היחיד עם 2 כוכבי מישלן, ושחף שבתאי – מסעדן ויזם המקים רשת מסעדות אסייתיות בכל אירופה, הוא יבדוק – לעצמו ולנו – מה נדרש כדי להצליח באירופה.
הדמויות המרכזיות:
מושיק רוט:
השף הישראלי היחיד עם 2 כוכבי מישלן. למושיק מסעדה כפרית קטנה כשעה מחוץ לאמסטרדם, והוא יועץ קולינרי במסעדה בעלת 3 כוכבי מישלן באלזס שבצרפת. מושיק הוא שף ייחודי העוסק בבישול מולקולרי, מאסטר שמשתמש במטבחו כבמעבדה ומוציא ממנו טעמים מופלאים.
שחף הוא פצצת אנרגיה וכישרון בכל מה שקשור למטבח אסייתי, מסעדנות ויזמות. שחף פיתח את המותג "ססזו" (SaSaZu) – קומפלקס בילויים שלוקח את השראתו, מראהו וטעמיו ממזרח אסיה. הוא מקים קומפלקסים כאלה בכל רחבי מזרח אירופה.
מייד-אין ISRAEL. חמישי, 22:30