לא נותר עוד הרבה זמן עד לסיום השנה ולסוף תחרות "אנשי הברים". "חי בלילה" ממשיכה בחיפושיה אחר הברמנים הכי לוהטים של חיי הלילה בישראל, בסיבוב ברים מצפון ועד דרום, בסופו תוכלו למצוא את עצמכם עולים על מטוס ומבקרים במיטב הברים והפאבים של לונדון.
"המקצוע הזה הוא קולינרי לכל דבר"
הפעם פגש יניב ברק את אריאל לייזגולד, מי שיקבל אתכם על הבר 223 שברחוב דיזינגוף בתל אביב. לייזגולד, שמקפיד על הופעה מיוחדת בכל פעם שהוא מתייצב מאחרי הבר, והפעם הגיע לעבודה עם פפיון מקרמיקה, זכה בעבר באליפות ברמנים עולמית, ומסביר מה זה אומר בדיוק: " המקצוע הזה הוא קולינרי לכל דבר, ולהתחרות בתחרות כזו זה בדיוק כמו תחרויות בישול".
אם שאלתם את עצמכם אילו כישורים צריך כדי לקחת חלק באליפות כזו, לייזגולד אומר שחייבים להיות יצירתיים, לאהוב את את העבודה ולא להילחץ. מה שהביא את לייזגולד לזכות באליפות היא המומחיות שלו: שילוב של עשבים מיוחדים במשקאות אותם הוא רוקח, ולמרות שזעתר לא כלול אצלו בתפריט, לימון גראס, כך מתברר, הוא מרכיב חובה מבחינתו.
המשקה אותו החליט לרקוח הפעם אריאל, הוא: Moscow mule:
שוט וודקה בכוס הייבול עם קרח, ג'ינג'ר אייל ומיץ מחצי לימון, כשהוא מקפיד להראות שהכוס בה מוגש המשקה הוא חלק לא פחות חשוב מהטעם, ובמקרה הזה הוא בחר בכוס בצורת פטרייה.
רוצים לזכות בדרינק חלומי בלונדון? צלמו את עצמכם עכשיו עם הדרינק שלכם ותייגו את התמונה #הדרינקשלי ואולי תטוסו לחופשה חלומית
חי בלילה, ראשון עד שלישי, 23:15