המסעדה של האחיות ניסני הייתה מדויקת, מעוצבת ומדהימה ביופייה, וכך נראו גם כל המנות שהן הוציאו אמש (שני) ב-MKR המטבח המנצח. עדי (אמנית קרמיקה) ומיכל (בעלת מסעדה) רצו לשלב את האהבה של שתיהן בסרוויס, אבל הביקורות לא תמיד היו בעדן. "אוכל הוא דבר סובייקטיבי ואינדיבידואלי" הסבירה מיכל בחי בלילה, "על טעם וריח אין מה להתווכח".

עם זאת, הן מבינות איפה נפלו ומה כדאי לשפר. "ברור שהיה כאן מקצה שיפורים", הודתה עדי, "ברור שזה לא היה פיקס. זה מאוד בעייתי ברמה הזאת ובלחץ כזה להוציא את המנות, במיוחד בטכניקה שאנחנו עובדות איתה. הצלחות נראות 'פיין' אחת אחת, חשוב לנו שהכל יהיה פרפקט".

מיכל סיפרה שבכל ארוחה, בין אם במסעדה ובין אם בבית, היא מגישה את האוכל על צלחות שעדי מכינה. "הרעיון שלנו היה גם הטכניקה, גם חווית הסועד וגם להרגיש אותנו בתוך הצלחת", הסבירה מיכל.



נקדו אתכן נמוך כי ציפו ליותר?
מיכל: "כן. אנשים יותר אוהבים את האוכל הביתי ונורא קשה לצאת מהמקום של האוכל האחר, האינסטגרמי. חיים ורותי שופטים אותנו בתוך הקונטקסט, הם רצו מינימליסטי".

עדי: "אני חושבת שהם צודקים, אני חושבת שאנחנו צריכות לנקות מניירות".